kuinka ejakuloida se on suihinotto

syyskuu Erektiossa olevan peniksen juureen ja varteen voi tarttua kunnon otteella, mutta peniksen päässä on suurin osa miehen hermopäätteistä, ja se on siksi Vaikka suihinotto tuntuisi välillä pakkopullalta, älä anna ilmeesi valahtaa, kun siirryt hänen jalkoväliinsä. Tuskin Ejakulaatio on suihinoton huipentuma. elikkä siis mun ongelmana on se että en tiedä miten ottaisin suihin.:oops: miten te otatte?? kertokaa ihmeessä niin yksityiskohtaisesti, tarkasti, opettavaisesti ja nauvovasti kuin vain osaatte!!. Mä taisin vaan kysyä suoraan jotain tyyliin "saanko ottaa sulta suihin?" tai " haluisitko, että imen sua?".:D Emmä muista tarkalleen.. Mut sitä ennen olin kädellä vähän hipelöiny sen housujen etumusta. Tää oli siis eka kerta, kun näin tän miehen vehkeet. En sit tiiä, oliko mies enemmän mielissään vai hädissään, muttei se.

Videos

Explosm Presents: Channelate - Shortie Shorts 03

Kuinka ejakuloida se on suihinotto - Eksjö

Asennolla, jossa kullia imen ei oo mitään merkitystä, lopputulos on aina sama Tuntuu, että liiankin kauan. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Voin kertoa, että se ei tunnu läheskään yhtä hyvälle kuin vaikka täysin ilman imua. Suihinotto on taitolaji ja moni nainen kaipaa siihen kipeästi vinkkejä. Seksissä on kyse paljon muustakin kuin ite aktista. Näillä vinkeillä pääset jo vahvaan alkuun ja lukemalla ohjeet uudestaan, sinusta tulee satavarmasti todellinen taituri. Jos etukäteen kertoo että ottaa spermat suuhun, se on varma kiihotus ja helpottaa laukeamista todella paljon kun ei tartte ajatella muuta kuin sperman päästämistä. Sitten pitää pitää huoli siitä että liike siinä vaiheessa kun tavoitellaan ejakulaatiota EI KOSKAAN lopu. Eli jos ei jaksa imeä, siirtyy heti nuolemaan kasseja ja. syyskuu Erektiossa olevan peniksen juureen ja varteen voi tarttua kunnon otteella, mutta peniksen päässä on suurin osa miehen hermopäätteistä, ja se on siksi Vaikka suihinotto tuntuisi välillä pakkopullalta, älä anna ilmeesi valahtaa, kun siirryt hänen jalkoväliinsä. Tuskin Ejakulaatio on suihinoton huipentuma. 7. tammikuu se varmaan jännitti,.itse kestän imuttamista hyvinkin kauan mutta jos runkkaat samalla niin puoli minuuttia,jos on pitkä ejakulointi tauko takana esim viikon on kullin pää herkässä tilassa sillon laukean herkästi minuutissa jo kun imutat tattia, eli se vaihtelee miehellä paljon,ratkaisevinta on ejakulointi tiheys.

Kuinka ejakuloida se on suihinotto - Skanör

Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Keskustelu24 Seksi Suuseksi Miten kauan suihinoton tulisi kestää, miehet?

0 Comments

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *