9. toukokuu Googlen käännösohjelmalla suomesta englanniksi väännetty muunnos on saanut suomalaiset testaamaan omaa nimeään. Konekääntäminen. Käännösohjelma ei tunnista pienellä kirjoitettuja etu- ja sukunimiä nimiksi, vaan etsii niille vastinetta englannin kielestä. Tuttu netti-ilmiö jo aiemmin. 8. toukokuu Yleensä merkityksiä etsitään etunimille, ja sukunimillä on omat historiansa, joista parhaassa tapauksessa on tietoa suvussa. Etunimen ja sukunimen yhdistelmän analysoimiseen taas ei oikein löydy työkaluja – paitsi nyt. Somessa on alkanut näkyä kuvakaappauksia Google-kääntäjästä (Google Translate). 8. toukokuu Google-kääntäjä antaa suomalaisille hulvattomia nimiä - Sauli Niinistö kääntyy saudiarabialaiseksi sairaanhoitajaksi. Maanantai Aiemmin kääntäjä käänsi yksittäisiä sanoja, nyt se yrittää ymmärtää koko lauseen kerralla. (ALL OVER Dick on alatyylinen ilmaisu miehen sukupuolielimelle. Erkki taasen.

Videos

Free to Play: The Movie (US) toukokuu Tulipahan tässä katsottua sattumalta sivuhistoriaa, ja siellä sitten oli liuta nettitreffipalstojen osoitteita. Klikkailin muutamia auki ja seuranhakuilmoituksia sieltä sitten tuli. Mieheni itse oli rekisteröitynyt, mutta en saanut selville joko oli ehtinyt heille vastailla! Laskettu aika on parin päivän päästä ja luulis et. syyskuu Etsin kysymyksiä tulevaan postaukseen ;). Gog: Yritin ilmeisesti kirjoittaa Google? En muista syytä tälle. Parisuhdekysely Google analytics: Tämä tulee googletettua päivittäin. Seuraan analytiikkaa usein ja menen aina Googlen kautta. Kääntäjä: Vaikka Google kääntäjä on pettänyt minut moneen. 9. toukokuu Googlen käännösohjelmalla suomesta englanniksi väännetty muunnos on saanut suomalaiset testaamaan omaa nimeään. Konekääntäminen. Käännösohjelma ei tunnista pienellä kirjoitettuja etu- ja sukunimiä nimiksi, vaan etsii niille vastinetta englannin kielestä. Tuttu netti-ilmiö jo aiemmin.

Mies etsii seuraa netistä kuukle kääntäjä - Borås

Somessa on alkanut näkyä kuvakaappauksia Google-kääntäjästä Google Translatejolla on käännetty oma nimi suomesta englanniksi. Suomalaistaituri piirsi uskomattoman kuvan Patrik Laineesta - Winnipeg Jets otti heti yhteyttä. Täältä voit tarkistaa sinusta tehdyt tallenteet

0 Comments

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *